LVI- AMMATTILAISTEN KARKKIKAUPPA

LK 550 AquaMix on termostaattinen käyttöveden sekoitusventtiili, jossa on kylmän veden syöttöä säätelevä termostaattielementti halutun lämpötilan saavuttami­seksi. Kylmävesijohtoon asennettu takaiskuventtiili estää vapaakierron - katso kohdasta lisävarusteet. G 1h'' ulko­kierteisissä venttiileissä sekä 15 mm puserrusliittimessä on ilmaruuvi pienen lämminvesivaraajan helppoa tyhjen­nystä varten. 

Nuolet venttiilipesässä osoittavat virtaussuunnan. 
KV = tuleva kylmä vesi
VV = tuleva kuuma vesi
BV = lähtevä lämmin vesi

Tuotenumero Nimi Lisätiedot Lisää tarjouspyyntöön
4920708 SEKOITUSVENTTIILI 22 MM LK 550
kpl
Lisää
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
4920716 SEKOITUSVENTTIILI 15 MM LK 550
kpl
Lisää
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
4920723 SEKOITUSVENTTIILIN VARAOSASARJA LK 683 Varaosasarja
kpl
Lisää
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Haluttu kuuman vedenlämpötilasäätöalueella +38°C. .. +65°C asetetaan venttiilin käsipyörällä. Maksimilämpötila voidaan kalibroida seuraavasti:
MAKSIMILÄMPÖTILAN KOROTUS:
Väännä käsipyörää vastapäivään kohti ( + ). Avaa ruuvia ja siirrä käsipyörä sivuun. Väännä sen jälkeen käsipyörää "ilmassa" myötäpäivään kohti (-). Säätö tehdään pienin askelin - 14 kierrosta vastaa n. 7 °C. Siirrä käsipyörä takai­sin ja varmista, että se sopii hampaisiin. Kiinnitä ruuvi ja väännä käsipyörä maksimiin ( + ). Suurin kalibrointi läm­pötilan lisäämiseksi on puoli kierrosta.
MAKSIMILÄMPÖTILAN PUDOTUS:
Suorita menettely käänteisessä järjestyksessä. Väännä kä­sipyörä myötäpäivään kohti (-) ja irrotettu pyörä vasta­päivään kohti(+). ° C