LVI- AMMATTILAISTEN KARKKIKAUPPA

Kopio pörssi banner Rekry

Tuotepäällikön rekry 2024

 

LVI-Pörssi Oy on Etelä-pohjalainen LVI-tuotteiden kehitykseen ja valmistukseen sekä maahantuontiin erikoistunut tukkukauppa.

Yli neljän vuosikymmenen kokemuksella toimiva perheyrityksemme on tarjonnut laadukkaita tuotteita ja palveluita jo vuodesta 1984 lähtien.

Me LVI-Pörssissä olemme omistautuneet tekemään LVI-asentajien työstä mahdollisimman sujuvaa ja turvallista. Tuotekehitys on meille sydämenasia, ja pyrimme löytämään uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka tekevät suomalaisesta asumisesta entistäkin fiksumpaa ja viihtyisämpää.

Luotettavuus, laadukkuus, nopeus, joustavuus ja kumppanuus ovat toimintamme kulmakivet. Tavoitteenamme on tarjota sinulle sitä mitä tarvitset työssäsi, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme sen.

Liity mukaan LVI-Pörssin tarinaan, jossa tinkimättömän ammattitaidon ja lämminhenkisen yhteistyön avulla rakennamme yhdessä turvallisempaa huomista LVI-alalle.

 

*********

Oletko sinä etsimämme Tuotepäällikkö?

Haemme tiimiimme henkilöä täydentämään osaamistamme LVI alan syvimmän tuotetietouden ja hankinnan saralla.

 

Olet koulutukseltasi LVI-insinööri tai olet toiminut LVI-työnjohtajana, LVI-suunnittelijana tai LVI-asiantuntijana. Ymmärrät kokonaisuuksia, sekä tiedät millaisia tuotteita ja palveluita toimittajalta kentällä kaivataan. Sinulla on intoa olla mukana kehittämässä uusia tuotteita LVI-alalle, ja palat halusta ratkaista asiakkaiden eteen ilmaantuvat haasteet.

Näiden kannuksien lisäksi sinulla on myös kokemusta putkiasentajan työstä kentältä, eikä kainalot hiessä työnteon todellisuus ole sinulta vielä liian kauas ehtinyt karata.

Tehtävä on uusi, joten sinulla on mahdollisuus olla mukana rakentamassa toimenkuvaasi yrityksen tarpeiden sekä tulevaisuuden näkymien mukaiseksi.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, huumorintajua ja palavaa halua olla mukana kehittämässä LVI-alaa. Arvostamme erityisesti positiivista ja myyntihenkistä otetta työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, mukautumiskykyä, sekä tiimityöasennetta.

Toivomme, että sinulla on luontainen kyky tulla ihmisten kanssa toimeen, olet helposti lähestyttävä persoona, sekä osaat kuulostella asiakkaiden ja myyntitiimin tarpeita herkällä korvalla.

Kaikkien näiden erilaisten toivomusten lisäksi, pyydämme, että tunnistat itsesi eritoten hyväksi tyypiksi, jolla on takataskussa roppakaupalla maalaisjärkeä.

 

Mitä me tarjoamme?

Me tarjoamme sinulle monipuolisen työn, rehdit ja tsemppaavat työtoverit, vakavaraisen perheyrityksen tuen, sekä mahdollisuuden saada nopeastikin lisää vastuuta ja laajentaa omaa työnkuvaa, onnistumisien ja omien vahvuusalueittesi myötä.

LVI-Pörssi on tunnettu positiivisesta ja rennosta asenteesta, hyvällä draivilla eteenpäin paahtavasta tunnelmasta, sekä vahvasta tiimihengestä.  Kohtelemme toisiamme, asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme, kuten toivoisimme heidän kohtelevan meitä, ja aito asiakaspalveluasenteemme näkyy vahvasti kaikessa tekemisessämme.

Työn pääasiallinen suorituspaikka sijaitsee Kurikassa, Etelä-Pohjanmaan ytimessä.

 

Miten haet tehtävää?

 

Lähetä hakemus CV ja palkkatoiveen kanssa

osoitteeseen rekry@lvi-porssi.fi13.5 mennessä.

Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme osaajan sellaisen löydyttyä,
joten toivomme kuulevamme Sinusta pian!

 

Viikolla 17 esittäytymiset mahdollisia Nordbygg messuilla Tukholmassa osastollamme A05:02
 

Kysyttävää? Kerromme mielellämme lisää!

Sähköpostilla samuli.kuusio@lvi-porssi.fi
tai arkisin klo 14-18 välillä puhelimitse Samuli Kuusio 040 561 7801