LVI- AMMATTILAISTEN KARKKIKAUPPA

LVI-Urakointi

Yhteistyö

Helppo ja luotettava - Pörssin asiakkaana valitset valmiiksi testatut tuotteet ja palvelut. Lähes 40 vuoden ajan olemme metsästäneet maailmalta parhaita LVI -alan tuotteita, kuunnelleet ammattilaisten kokemuksia, sekä valmistaneet ja kehittäneet omia tuotteita.Olemme keränneet joukkueeseemme luotettavimmat toimittajat ja laadukkaimmat tuotteet.

Me palvelemme sinua -Perinteistä asiakaskontaktia arvostava myyntitiimimme pohtii kanssasi ratkaisut ongelmiisi, ja heittää tarvittavat verkot vesille. Sinun ei tarvitse metsästää ratkaisuja yksin, vaan me olemme täällä sinua varten.

Palvelut
Toimitukset

Nopeat toimitukset - Jokaisena arkipäivänä lähtevät kuormat eivät ole tottuneet notkumaan rahtiterminaalien nurkissa. Varastolta lähtevät toimitukset ovat perillä suuressa osassa Suomea jo seuraavana arkipäivänä Toimituksien kulun voit selvittää palvelunumeroissa jonottamisen sijaan suoraan meiltä.

Kustannustehokkuus - Suorien työmaatoimituksien arvon saa laskea rahassa. Pikatukkujen välissä suhailun, ja käsistä valuvien tuntien sijaan saat puhelinsoitolla, tai nettitilauksella, toimitukset suoraan sinne, missä työ tehdään. Silloin, kun se tehdään.

Kustannustehokkuus