LVI- AMMATTILAISTEN KARKKIKAUPPA

5 niklas

Vuonna -73 Loviisassa syntynyt, kokonaisuudessaan 8 lapsisen perheen isä, rakastava aviomies, sekä kolmen aurinkoisen lapsenlapsen ukki. Äidinkielenä Suomen toinen kotimainen, eli Ruotsi. Aktiivinen painonnoston harrastaja ja Kurikan Painonnostoseuran (KPS) monitoimimies. Elämäntapana moottoripyöräily ja sydäntä lähinnä erityisesti HD moottoreiden väännön aiheuttamat väristykset.

Kotikunnalta Loviisasta matka jatkui Tammisaareen, jossa elämänkokemusta karttui 20 vuoden verran niin sähköasentajan ammatista, kuin maalämpöasennusten ja huoltojen parista. Maailma on kuitenkin tehty tutkittavaksi, ja muutimme perheen kanssa Etelä-Pohjanmaalle.

Lakeuksilla jo lapsuudesta jatkunut purjehdus jäi vähemmälle ja panostimme koko perheen voimin painonnostoon ja uppouduimme voimailun maailmaan. Aktiivisen harjoittelun ja panostuksen myötä on palkintokaappiimme kertynyt useita mitaleja, kullekin omista sarjoistaan ja painoluokistaan.

4 niklas

Vuonna 2014 huomasin tutkivani LVI-Pörssin avoimena olevaa työpaikkaa, ja hakuprosessin jälkeen päädyin hopeasijalle. Muutaman päivän kuluttua toimitusjohtaja kuitenkin oli tullut toisiin aatoksiin, ja aloitin Pörssin myynnin tiimissä nopealla aikataululla.

Työssäni LVI-Pörssissä olen voinut hyödyntää vahvaa osaamistani niin sähkö-, putki- kuin maalämpöasennuksilta ja palvella asiakkaita kattavasti monella sektorilla. Olen reilu, rento, itseni kanssa sinut oleva ja ehdottomasti sanojeni takana seisova periaatteiden mies. Pyrin löytämään asiakkaalle aina parhaat mahdolliset ratkaisut niin tuotteiden ominaisuuksien, kuin käytännöllisyydenkin kannalta.

 Palvelen asiakkaita Ruotsin ja Suomen kielellä ja kontaktoin asiakkaitamme Ahvenanmaalla ja Ruotsissa. Maantieteellinen myyntialueeni Suomessa on Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen seudut.

 

Ratkaistaan yhdessä vastaantulevat haasteesi.

 

Niklas Lindholm

045 184 0948