LVI- AMMATTILAISTEN KARKKIKAUPPA

Mikko Pihlaja

 

Olen alun perin Seinäjoelta lähtöisin, mutta sittemmin kurikkalaistunut ja Kurikkaan kodin ja perheen perustanut Etelä-Pohjanmaan poika. Ikää on kertynyt mittariin aina vuodesta -78 alkaen. Koulutukseltani olen tradenomi, mutta myös yritysmyynnin ammattitutkinto on suoritettuna. Ja löytyypä plakkarista vielä lähihoitajan paperitkin, joten pörssillä tiedetään kenen puoleen kääntyä, jos jollekin sattuu haaveri 😊

Työskentely ihmisten parissa myyntialalla on aina ollut tällaiselle sosiaaliselle ja avoimelle kaverille luontaista, myyntityötä olen tehnytkin lähes koko ikäni. Kokemusta löytyy rutkasti niin vähittäiskaupan kuin b2b myynnin parista. LVI-alan tuotteiden ihmeellisessä maailmassa olen työskennellyt kaikkiaan parin vuoden ajan.

Työn vastapainona aika kuluu pitkälti oman perheen parissa, johon kuuluu vaimo ja kaksi alakouluikäistä poikaa. Nuoremman pojan terveydelliset haasteet saivat välillä vaihtamaan alaa ja hakeuduin pitkän myyntiuran jälkeen terveydenhoitoalalle. Myyntiala kuitenkin veti tiukasti puoleensa, niin että pojan tilanteen vakiinnuttua siirryin takaisin myyntityöhön.

Vapaalla akut latautuvat parhaiten vaikkapa saunasta nauttien. Sydäntä lähellä ovat myös luonto sekä liikunta eri muodoissaan. Olen ollut usean vuoden ajan aktiivisesti mukana reserviläistoiminnassa, välillä MPK:n kursseilla myös apukouluttajan roolissa. Intoa koulutuksiin olisi enemmänkin, kun vain aika antaisi myöden. Sotilaspassiin arvoksi on merkitty reservin vääpeli.

LVI-pörssin ammattitaitoiseen myyntiremmiin olen liittynyt vuoden 2020 maaliskuussa. Työskentely pienessä, tiiviissä työyhteisössä on ollut antoisaa. Työpaikalla on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki, energisellä porukalla saadaan paljon aikaiseksi ja huumorikin kukkii sopivasti. On ilo työskennellä hyvän tiimin kanssa ja uskon että se ilo näkyy myös asiakkaisiin päin.

Myyjänä olen toimeen tarttuva ja aikaansaava ratkaisujen mies, jolle on kunnia-asia ylläpitää hyviä ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Ensiarvoisen tärkeää on asiakkaan kokonaisvaltainen palveleminen sujuvasti ja aikataulussa niin että asiakas voi keskittyä olennaiseen eli omaan työhönsä. Haluan auttaa löytämään juuri oikean ratkaisun ongelmaan, liittyy se sitten tavarantoimituksien sujuvuuteen tai vaikkapa täysin uuden tuotteen kehittelyyn. Paras kiitos työstä on tyytyväinen asiakas, jonka kanssa yhteistyö voi jatkua parhaimmillaan vuosia.

Vastuualueeseeni kuuluu pääosin Pirkanmaa, Satakunta ja Varsinais-Suomi sekä osin Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala.

 

Palveluksessanne!

Mikko Pihlaja

050 512 0444