LVI-Pörssi Oy - Ajatuksesta toimitukseen

LVI-Pörssi LVI-tuotteita kehittävä ja valmistava tukkukauppa. Lisäksi tuomme maahan LVI-tuotteitta ympäri maailmaa, palvellaksemme sinua mahdollisimman kattavasti. Olemme 1984 vuonna perustettu perheyritys ja haluamme sen näkyvän arvomaailmassamme pitkäaikaisena kannattavana yhteistyönä.

Haluamme tehdä ammattiasentajien työn mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja etsimme innovaatioita ja uusia tapoja tehdä suomalaisesta asumisesta entistä nerokkaampaa ja mukavampaa.

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme. Kuuntelemme jatkuvasti alan ammattilaisia miten voimme kehittää tuotteitamme ja monet innovaatioistamme ovatkin lähtöisin asikkaittemme toiveista ja ajatuksista. Mikäli mielessäsi on jotain mitä voisimme tehdä entistäkin paremmin tai kokonaan uudella tavalla, voit aina antaa meille palautetta ja ideoita.

Toimintaperiaatteitamme ovat luotettavuus, laadukkuus, nopeus, joustavuus ja kumppanuus. Haluamme että saat sitä mitä tarvitset työssäsi ja teemme kaikkemme sen eteen. Pyrimme tekemään omasta työstämme hauskaa ja toivomme että se välittyy sinullekin.

LVI-Pörssi - Ajatuksesta Toimitukseen,
Jokainen toiminto ja tuote saa alkunsa ajatuksesta,
me jalostamme sen konkretiaksi ja toimitamme sinulle!

 

Toivottavasti voimme tehdä omalta osaltamme sinunkin työpäivästäsi mielekkään!


Samuli Kuusio
Samuli Kuusio

Anna määrä:

Lisää