Lisätietoja tuotteesta

LK 550 AquaMix on termostaattinen käyttöveden sekoitusventtiili, jossa on kylmän veden syöttöä säätelevä termostaattielementti halutun lämpötilan saavuttami­seksi. Kylmävesijohtoon asennettu takaiskuventtiili estää vapaakierron - katso kohdasta lisävarusteet. G 1h'' ulko­kierteisissä venttiileissä sekä 15 mm puserrusliittimessä on ilmaruuvi pienen lämminvesivaraajan helppoa tyhjen­nystä varten. 

Nuolet venttiilipesässä osoittavat virtaussuunnan. 
KV = tuleva kylmä vesi
VV = tuleva kuuma vesi
BV = lähtevä lämmin vesi

Liittyvät tiedostot

Tekniset tiedot

Haluttu kuuman vedenlämpötilasäätöalueella +38°C. .. +65°C asetetaan venttiilin käsipyörällä. Maksimilämpötila voidaan kalibroida seuraavasti:
MAKSIMILÄMPÖTILAN KOROTUS:
Väännä käsipyörää vastapäivään kohti ( + ). Avaa ruuvia ja siirrä käsipyörä sivuun. Väännä sen jälkeen käsipyörää "ilmassa" myötäpäivään kohti (-). Säätö tehdään pienin askelin - 14 kierrosta vastaa n. 7 °C. Siirrä käsipyörä takai­sin ja varmista, että se sopii hampaisiin. Kiinnitä ruuvi ja väännä käsipyörä maksimiin ( + ). Suurin kalibrointi läm­pötilan lisäämiseksi on puoli kierrosta.
MAKSIMILÄMPÖTILAN PUDOTUS:
Suorita menettely käänteisessä järjestyksessä. Väännä kä­sipyörä myötäpäivään kohti (-) ja irrotettu pyörä vasta­päivään kohti(+). ° C

Ota yhteyttä
* Kaikki tuotteet saatavilla vain yritysasiakkaille. Hinnat aina alv 0%.

Pyydä tarjous

Koodi Nimike Lisätiedot Ovh. € Alv 0% Lisää koriin
4920708 SEKOITUSVENTTIILI 22 MM LK 70,84 Lisää koriin

Anna määrä:

Lisää