Kiitos ISH 2019 kävijöille!

LVI-Pörssi Oy ISH-messuilla Frankfurtissa

Ish 4 lvi porssi LVI-Pörssi Oy ISH messulla

LVI-Pörssin ensi esiintyminen Maailman isoimilla LVI-alan messuilla ISH Frankfurtissa 11-15.3.2019 oli huikea!

Kuinka messuille päädyttiin, annetaan Toimitusjohtaja Samuli Kuusion kertoa:

"
Olen vieraillut joka toinen vuosi järjestettävillä ISH messuilla 2010 vuodesta lähtien joka kerta. Pääasiassa tapaamassa tavarantoimittajia ja yhteystyökumppaneita, sekä etsimässä uusia tuotteita ja näkemässä mihin suuntaan LVI-ala on maailmalla menossa.
Edellisillä vuoden 2017 vierailulla näin eräällä osastolla tilaasäästävän vesilukon, jota markkinoitiin "maailman matalin tilaasäästävä vesilukko" Tiesin heti että meidän valmistama Raksa vesilukko on matalampi. Tästä heräsi ajatus miksemme mekin voisi olla messuilla kertomassa että maailman parhaat vesilukot tulevat Kurikasta! Tähän ajatukseen sain tukea samoilla messuilla jo neljättä kertaa osastolla oleelta Heinolalaiselta viemäriputken valmistajalta Wiitta Oy:n yrittäjältä Wille Viitaselta.

Ajatus jäi muhimaan mieleen, eikä välitömiä toimia kuitenkaan syntynyt. Kuitenkin tästä saadun innostuksen ansiosta osallistuimme vuoden 2018 Pohjoismaiden rakennus alan isoimille messuille NordByggiin Tukholmassa, sielä innostus vientiin nousi lisää!
Saman syksyn Suomen Finnbuild messuihin panostimme isosti ja myös alkanut yhteystyö Wiitta Oy:n kanssa toi Willen osastollemme messujen ajaksi kertomaan tuotteistaan.
Näillä messuilla kävi ilmi että Willellä vielä alustava varaus ISH 2019 messuilla ja sopivasti Finnbuild osastollemme saapui Messe Frankfurtin myyntipäällikkö. Tästä ei aikaakaan kuin oli allekirjoitettu osallistumislomake ISH messuille yhteisosastolla Wiitta Oy:n kanssa.

Finnbuildin jälkeen alkoi valmistelu messuja kohti. Meillä puuttui kaikki materiaali Englanniksi, jotka lopulta valmistuivat vasta pariviikoa ennen messuja. Samaan aikaan julkaisimme myös Englannin kieliset netttisivumme.
Pakettiauto täynnä messutavaraa Suomesta lähti kohti Saksaa edellisviikon perjantaina päivällä, ollen perillä Frankfurtissa Sunnuntai puolilta päivin. Päivän aikana saimme osaston kasaan ja illalla olimne valmiina seuraavana aamuna aloittamaan 5-päivää kestävät messut.

Itse messut meni isolla vaihteella alusta loppuun. Odotettu kävijämäärä oli tiedossa, mutta yllätti se kuitenkin todella. Näyttely pinta-alaa kyseisillä messuilla oli käytössä 275 000mja näytteilleasettajia oli 2532 joista 17 oli Suomesta. Kaikenkaikkiaan messuilla odotettiin n. 200 000 ammattilaista. 
Näistä suurista luvuilta huolimatta, meidän compakti yhteisosasto löydettiin hienosti! Kiinnostuneita tuotteistamme ja yrityksemme tarinasta riitti Suomesta ja Maailmalta tulleilta kävijöiltä ja kullanarvoisia kontakteja luotiin useita. Jotain kertoo myös se että toiseksi viimeisenä päivänä, loppui minun käyntikortit joita otin mukaan kuitenkin 300kpl. Tarinoita messuilta syntyi isomäärä ja uskon useampi ostollamme vieraillut tulee kertomaan niitä myös eteenpäin.

Kaiken kaikkiaan mahtavat messut ja hienoa yhteystyötä Wiitta Oy:n kanssa yhteisellä messuosastolla!
Nyt messujen jälkeen isoin työ vasta alkaa.

Kiitos oma henkilökunta, Kiitos Wiitta Oy ja Kiitos kaikki messukävijät!

Samuli Kuusio
"

Ish 1 lvi porssi
Ish 2 lvi porssi
Ish 3 lvi porssi
Ish 4 lvi porssi
Ish 5 lvi porssi
Ish 6 lvi porssi
Ish 7 lvi porssi
Ish 8 lvi porssi
ISH messuilla

Anna määrä:

Lisää